Close

Voorverkoop kaarten voorstelling ‘In Gods naam’

Op donderdag 9 november speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in de Stadswal in Doetinchem om 20.00 uur.

De Protestantse Gemeenten van Doetinchem, Didam, Varsseveld, Dinxperlo en Zelhem heten u van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf 1 september met korting te koop voor € 15 p.p. via www.theateringodsnaam.nl/doetinchem.

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Deze theatervoorstelling wordt mede georganiseerd door de PGD. Met de voorstelling hopen wij dat de aanwezigen geraakt worden door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel. Misschien een goed idee om iemand uit te nodigen samen naar het theater te gaan en zo in gesprek te komen over wezenlijke zaken. Bijvoorbeeld door nog even te blijven napraten onder het genot van een drankje dat na afloop van de voorstelling in de Stadswal te koop is.