Kerkbalans

Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen we als Protestantse Gemeente Doetinchem weer mee aan Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk.

Parochies en gemeenten krijgen geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021.

In de kerkwinkel van de Protestantse gemeente Doetinchem kunt u uw toezegging en betaling doen voor de actie Kerkbalans en andere acties. Voor het eerste gebruik van de kerkwinkel moet u eerst eenmalig een account aanmaken. Hiervoor klikt u op de groene button “Mijn account” linksonder en volgt u daarna de aangegeven instructies.