Close

Februari: maand van de kerkproeverij

Altijd al willen weten wat er zoal in de kerk gebeurt? Dan is dit uw kans. In februari houden alle activiteiten van de Protestantse Gemeente ‘Open Huis’. Voor u een mogelijkheid om ongedwongen een keer binnen te lopen en deel te nemen aan een activiteit.

Het kan zijn dat u persoonlijk wordt uitgenodigd en dan maakt u concreet een afspraak. Maar wordt u niet uitgenodigd maar zou u toch wel eens vrijblijvend mee willen doen? Samen eten? Zingen in een koor? Gesprekgroep? Kerkdienst? Muziek? Of zomaar even binnenlopen voor een kopje koffie? Wees welkom.

In de agenda treft u de tijden en plaatsen van de verschillende activiteiten. En alleen zin in een kopje koffie? De Wingerd (ons kerkgebouw op de Huet) is ieder ochtend tussen 10-12 uur open. Er zijn daar vrijwilligers aanwezig die u verder kunnen helpen. Of vindt u de drempel toch best hoog om zomaar eens in uw eentje naar binnen te lopen? Bel dan tel. 0314-346096. Peter Bob of Anneke zorgen er voor dat er iemand bij u langskomt. Dan kunt u samen gaan. Wel zo gezellig.