Close

Vakantiemagazine Zomer gepresenteerd

In de Hofkerk heeft ds. Helma van Loon onlangs het eerste nummer van het magazine ‘Zomer in de Achterhoek’ in ontvangst genomen. Dit is een prachtig full-colour blad, speciaal bedoeld om de meer dan één miljoen toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vieren.

Naast interessante wetenswaardigheden, met extra aandacht voor kerkelijke zomeractiviteiten en informatie over kerkdiensten, heeft ‘Zomer in de Achterhoek’ veel moois te bieden, zoals het aangrijpende levensverhaal van de jonge Amir Maamir (uit de Achterhoek, nu woonachtig in Zwolle), een verhaal over het labyrint voor de Slangenburgse kerk en enkele columns.

‘Zomer in de Achterhoek’ biedt ook als service de Vakantiepastor. De meeste mensen kennen vast deze ervaring wel: je komt tot rust in de vakantie en dan kan het zomaar gebeuren dat je dusdanig aan het denken slaat, dat je een luisterend oor nodig hebt. Tijdens dit zomerseizoen zitten er dan ook van juni tot en met augustus mensen klaar die gebeld kunnen worden voor een goed gesprek.

‘Zomer in de Achterhoek’ wordt in de gehele regio verspreid via campings, jachthavens, VVV-kantoren, bibliotheken, supermarkten en wachtkamers. Ook onze gemeente is deelnemer aan het Zomer in de Achterhoek-project. Bij dezen roepen wij gemeenteleden op deze zomer mee te helpen bij de verspreiding. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe beter, want vele handen maken licht werk. Doet u mee? Een telefoontje of mailtje naar Janny Jansons, T. (0314) 366 602, E. jankevandijk@planet.nl of Anja Jongenburger, T. 06-4244 2963, E.  a.jongenburger.van.dijk@gmail.com is voldoende.