Close

Praat mee over toekomstige kerk

Op donderdag 12 maart staan in De Wingerd de laatste dialoogtafels klaar. Voor iedereen die betrokken is bij onze gemeente en nog geen gelegenheid heeft gehad om deel te nemen aan het beraad over onze toekomst is dit de kans. Aanvang 19.30 uur.

Om 19.15 uur staat de koffie klaar met iets lekkers. Onder leiding van inmiddels ervaren gespreksleiders gaan we aan de slag met een aantal vragen over de thema’s Geloven, Gemeenschap en Handelen. We vragen je gedachten die bij de vragen opkomen, met een blauwe pen op de witte papieren tafelkleden te schrijven. Daarna krijgen alle deelnemers de gelegenheid om hun opgeschreven antwoord voor te lezen en daar kort over van gedachten te wisselen. Aanvullingen op de eerste gedachten kunnen daarna met een rode pen nog toegevoegd worden. Die aanvullingen delen we ook met elkaar. Na drie kwartier ronden we het eerste thema af met het invullen van een korte enquête. Daarna volgt een tweede en misschien nog een derde ronde. Hopelijk komen alle thema’s aan bod.

Het is een goede manier gebleken om iedereen – of je nu welbespraakt of aarzelend bent – tot zijn recht te laten komen. En … iedereen telt mee!