PGD Jaarverslag 2021 staat online

Na het bijzondere jaar 2020, was ook het jaar 2021 een jaar waarin corona bepaalde hoe we in de Protestantse Gemeente Doetinchem dingen deden. Met trots mogen we zeggen dat we dit jaar samen hebben doorgezet en overwonnen.

Vanuit alle vierplekken is met elkaar contact gezocht om overal de beeld- en geluidsweergaves zo
optimaal mogelijk te laten zijn. Van elkaar leren en samen bespreken wat er nodig is, aan apparatuur
en aan menskracht, om anderen te kunnen laten mee vieren.

De online weergaves van de zondagse vieringen vanuit alle vierplekken via kerkdienstgemist, werd live of terugkijkend door veel mensen gevolgd. Van gemiddeld ruim 55 volgers voor de kleine vierplek in Wehl, tot gemiddeld zo’n 215 volgers voor de Catharinakerk. De andere twee vierplekken hadden gemiddeld ruim 100 volgers. De statistieken van kerkdienstgemist wijzen uit dat ook veel niet gemeenteleden de vieringen volgden.

Dit en veel meer is te lezen in 2021 Jaarverslag PGD .