Hofkerkgemeente (Gereformeerde Bond)

Sinds 1994 kerken in Doetinchem ook mensen onder de noemer Gereformeerde Bond (GB). Deze stroming binnen de Nederlandse Hervormde Kerk ging in 2004 mee in de fusie tot de Protestantse Kerk in Nederland. In Doetinchem hoort deze groepering volop tot de Protestantse gemeente. Ze heeft hier de status van wijkgemeente: de Hofkerkgemeente. In deze samenwerking  laten we elkaar de ruimte en trekken we los van elkaar op. Ds. Klaas Bakker zei enkele jaren geleden: “We zijn een gemeente met drie vierplekken met een bruggetje naar een vierde vierplek.”

De Hofkerkgemeente komt op zondag om 10.00 en 17.00 uur samen in de Hofkerk, Hofstraat 34, Doetinchem.
Coördinator kosters: Ali Bendeler-van der Ven T: (0314) 32 42 22.
Informatie over de kerkdiensten kunt u vinden op de website www.kerktijden.nl.
U kunt de diensten thuis direct of achteraf beluisteren via kerkdienstgemist.nl.

Scriba : Henry Hendriksen, T: (0314) 39 16 99, E: henryh@solcon.nl.
Mentor: ds. D. van de Streek, T: (0342) 47 14 17 E: dstreek@kpnmail.nl.