Close

Cantorij Laudate

Met veel enthousiasme komt de cantorij Laudate (de voormalige Ontmoetingscantorij) op dinsdagavond bij elkaar om zich voor te bereiden op de diensten waaraan de cantorij medewerking verleent. Wij oefenen van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Wingerd onder de bezielende leiding van onze dirigent Trudi Boelee (E: trudiboelee1@gmail.com).

Gemiddeld zingen wij acht keer per jaar binnen de Protestantse Gemeente Doetinchem en ondersteunen wij de samenzang in het Slingeland Ziekenhuis een à twee keer per jaar.
Het zingen bij de cantorij is bijzonder afwisselend. Het repertoire is uitgebreid. Wij zijn in het bezit van een groot archief. We zingen o.a. uit het nieuwe liedboek, Tussentijds, verschillende tafelgebeden en Kyries, liederen van Huub Oosterhuis, Taizéliederen en Opwekkingsliederen.

Momenteel bestaat de cantorij uit 18 leden, waarvan 6 sopraan, 8 alt, 3 tenor en 1 bas. De cantorij zou graag nieuwe zangers verwelkomen, met name bassen. Hierbij nodigen we eenieder die zich bij het koor zou willen aansluiten, uit om te reageren.

“Kun je nog zingen, zing dan mee.” Van harte welkom!

Voor informatie kunt u het bestuur bellen:
Ella Schilder, M: 06 15905735