Close

Kidsclub Senior

Kidsclub Senior voor groep 6 t/m 8

Na een ‘Coronapauze’ we weer twee leuke kids avonden gehad. Om elkaars namen snel (weer) te leren kennen, begonnen we met het spel ‘krantmeppen’. Vervolgens lazen we het verhaal van Zacheüs. Een bijzondere verhaal over een tollenaar. Veel mensen hadden een hekel aan Zacheus en ontweken hem zoveel mogelijk, maar Jezus ging juist bij deze man op bezoek en niet bij de ‘gewone mensen’.  Dat deed Zacheüs goed en hij verbeterde zijn leven. Nadat we kort bespraken wat we van dit verhaal zouden kunnen leren, hebben we een kleurplaat gemaakt. We rondden de avond af met een parcours, waarbij je zoveel mogelijk chocolade eitjes moest overbrengen. Helaas stond er bij de finish een tollenaar. Afhankelijk van het aantal ogen dat je met de dobbelsteen gooide, moest je een aantal eitjes als belasting weer afdragen.

Tijdens de tweede avond stonden we stil bij het scheppingsverhaal en testten we onze dierenkennis.  De juiste Nederlandse dierennaam koppelen aan het juiste plaatje lukte nog wel. De juiste Latijnse naam werd ingewikkelder.  Het herkennen van de dierengeluiden ging best goed en  het benoemen van de natuurlijke vijand ook.  Schokkende eindconclusie was wel de uiteindelijk de mens de grootste bedreiging  voor alle dieren vormt…… We hadden nog een spel willen doen, maar de avond was alweer voorbij… Het waren twee leuke avonden, graag tot de volgende.

De kidsclub is een keigezellige club met leuke activiteiten, zoals film kijken, knutselen, een spel spelen en alles wat jij nog bedenken kunt.

Voor wie? Voor alle kinderen uit groep 6 t/m 8
Waar? De Wingerd

Hoe laat? Van 19:00 (inloop vanaf 18:45 uur) tot ongeveer 20:15 uur

Meer informatie bij: Luuk Aalbers, e-mail: luukaalbers@hotmail.com

Groet, Leiding KidsClub