Close

Expositie vakantiefoto’s in De Wingerd

Na de zomer is er in de hal van De Wingerd weer de jaarlijkse expositie van vakantiefoto’s van PGD-leden. U kunt hiervoor t/m zondag 5 september foto’s insturen. Het thema dit jaar is ‘Beelden in/van hout’.

Met het gekozen thema kun je vanuit huis, in Nederland of in het buitenland aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan houten beelden in kerken, beelden in of van boomstammen, houten beelden in een atelier, half vergane boomstammen of stukken hout waarin of waarop je een prachtige vorm ziet, enz. Kijk goed om je heen de komende maanden, er is zoveel hout in zoveel mooie vormen…
De foto’s hoeven geen professionele hoogstandjes te zijn. Het gaat om het delen van iets moois wat je tegenkwam deze zomer.

Uw inzendingen kun je t/m zondag 5 september sturen naar Sebina Pijl, Venkelveld 31, sebina.pijl@gmail.com of naar Anneke Peerenboom, Nonnenmate 24, anneke@peerenboom.info
Ze zien de foto graag op A4 (mag op gewoon papier), met je naam, de locatie waar de foto is genomen en wat er op de foto te zien is. Je kunt je foto ook (in een groot bestand) mailen. Dan zorgen wij voor het afdrukken.

Van 8 september tot 20 oktober kunnen we van al deze mooie momenten genieten in de hal van De Wingerd.