Close

Lezing Nico Wissing. AFGELAST!

Donderdag 26 januari zou landschapsarchitect Nico Wissing uit Megchelen in de Wingerd een lezing geven over ‘Natuur inclusief leven, wonen en werken’. Wissink is echter door onvoorziene omstandigheden verhinderd. Hij zal de presentatie alsnog geven op een nader te bepalen tijdstip.

Als betrokken ‘Achterhoeker’ laat Nico ook zijn stem horen daar waar het gaat om een toekomstperspectief voor hen die voor hun inkomen afhankelijk zijn van de opbrengsten van hun grond. Hier zijn veranderingen op til, waarbij ook het landschap in de Achterhoek zal worden betrokken. Zijn visie mag in sommige opzichten als controversieel worden betiteld, maar hij is realist genoeg om te beseffen dat de veelheid van belangen een aanpak vereist die perspectief biedt voor alle betrokkenen.

Het besef dat de mens een onlosmakelijk onderdeel is van de natuur werkt door in de ontwerpen die momenteel door Nico en zijn medewerkers worden vervaardigd. Bestendig en duurzaam bouwen in harmonie met natuur en schepping. Op deze avond zal Nico ons deelgenoot maken van zijn visie op wonen, werken en leven in de Achterhoek van morgen. De website van Nico geeft actuele informatie over recent opgeleverde projecten.(www.nicowissing.com)

U kunt de lezing ook thuis volgen, de avond wordt live gestreamd en is te bekijken op de PGD-website. Thuiskijkers kunnen hun bijdrage overmaken naar de rekening van de commissie Vorming & Toerusting. Een QR code, die tijdens de uitzending in beeld wordt gebracht, biedt optimaal betaalgemak.