Close

Dagelijkse inloop in De Wingerd

De deuren van de Wingerd staan maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur weer open voor de dagelijkse inloop en ook staat de koffie weer klaar. Vanaf september zijn we waarschijnlijk ook weer op de zaterdag open.
Wel is er iets veranderd: de vertrouwde plaats in de hal is verdwenen, we zitten nu in de ontmoetingsruimte, achter in de kerkzaal, je moet je handen ontsmetten als je binnenkomt, sinds begin augustus noteren we naam en telefoonnummer en de tafels staan anders opgesteld vanwege de 1,5 m afstand. Dat was wel even wennen. Maar de gezelligheid is weer helemaal terug en de gasten genieten van de ontmoetingen met anderen in de Wingerd.

Het blijkt dat aparte tafels ook voordelen hebben. Sommigen zitten liever niet in de grote kring maar met 2 of 3 bij elkaar. Gelukkig is er begrip voor de regels, want we zijn nog lang niet van Corona af. Voorlopig is afstand houden echt nog nodig. We zien dat mensen zich veilig voelen door de manier waarop de inloop is georganiseerd. Daar zijn we heel blij mee. Want de Wingerd is en blijft een plaats waar iedereen welkom is, ook ouderen en kwetsbaren. Door elkaar en de regels te respecteren is het iedere ochtend weer gezellig! Heb je nog aarzelingen? Loop even binnen, bekijk de ontmoetingsruimte en beslis dan of het ook voor jou weer veilig voelt om elkaar te ontmoeten. Wees welkom!