Close

Vacature beheerder kerkelijk centrum “Ons Huis” in Wehl

De Protestantse Gemeente Doetinchem en de Protestantse Gemeente Wehl zijn in januari 2019 samengegaan. De vierplek Wehl is een actieve kerkgemeenschap met veel gemotiveerde vrijwilligers. Naast de kerk staat het kerkelijk centrum Ons Huis. Na 47 jaar is Marijke Peppelman gestopt met haar werk als koster/beheerder. Die combinatiefunctie hebben we gesplitst. De kosterfunctie is inmiddels ingevuld.

We zijn op zoek naar een  beheerder van het kerkelijk Centrum Ons Huis

gemiddeld ca. 3 uur per week

Wat ga je doen?
Binnen afgesproken kaders regel je de verhuur van de ruimtes in Ons Huis.
Je maakt de ruimtes schoon en op tijd gebruiksklaar voor activiteiten die in Ons Huis plaatsvinden. Dat kunnen kerkelijke  vergaderingen zijn maar ook bijeenkomsten en activiteiten van andere organisaties uit Wehl en directe omgeving.
Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer en de verhuuradministratie.
In overleg met de koster verricht je ook dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in en rond het kerkgebouw. Je werkt nauw samen met de koster en in voorkomende gevallen moet je bereid zijn de koster van de kerk te vervangen.

Werktijden
De werktijden zijn afhankelijk van de verhuurperiodes. Meestal is dat in de avonduren maar incidenteel ook overdag.

Wat vragen we?
Je hebt een zelfstandig werk- en denkniveau en bij voorkeur enige werkervaring. Je bent een sterke persoonlijkheid die goed met mensen om kan gaan.
Gastvrijheid en initiatief zijn belangrijke eigenschappen.
Het bezit van het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV) en/of EHBO, de bereidheid om een cursus gebruik EAD te volgen en computervaardigheid zijn belangrijke pluspunten.
Je woont in Wehl of directe omgeving en bent bekend met het kerkelijk leven.

Wat bieden we?
Je komt in dienst van de Protestantse Gemeente Doetinchem en legt verantwoording af aan het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Doetinchem. In principe is de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland is van toepassing. Dit betekent o.a. dat je pensioen opbouwt en dat je naast het salaris recht hebt op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het salaris bedraagt bij een contract voor 3 uur per week minimaal € 145,80 en maximaal € 193,92 bruto per maand (schaal 4). Je krijgt in eerste instantie een contract voor een periode van 1 jaar met een proeftijd van 1 maand.

Als het beter past bij je persoonlijke situatie dan is het ook mogelijk het werk te doen op basis van een vrijwilligersovereenkomst. De vrijwilligersvergoeding (belastingvrij) bedraagt maximaal € 5,00 per uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frits Kranenbarg, kerkrentmeester vierplek Wehl (0314-681025)  of met Gerrit van Lenthe kerkrentmeester personele zaken (na 18.00 uur bereikbaar via 0314-345855 of 06-46280413).

Belangstelling?
Jouw sollicitatie kun je sturen aan:

College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Doetinchemp.
p/a Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem of per e-mail aan : pgw@fakconsultancy.nl

Sollicitaties moeten voor 10 december 2019 binnen zijn.