Spoorzoeken: We wandelen even niet

In juni zijn we weer van start gegaan met meditatieve wandelingen op vrijdagochtend in de Slangenburg. Van 17 juli tot 14 augustus wandelen we niet. Op 21 augustus ben je weer van harte welkom.

We hebben gemerkt dat het  prima gaat in deze tijd van afstand houden. Natuurlijk wordt de nabijheid gemist. We sloten  altijd af met een zegenbede, waarbij we in de kring staan rond het centrum van het labyrint en dan leggen we één hand op de schouder van degene naast wie we staan. Dat doen we nu natuurlijk niet. Maar het is wel fijn om samen op te lopen en om geïnspireerd te worden door het meditatieve moment, dat iedere keer weer verrassend is.

Nieuwe tijdsindeling:
10.15 uur: welkom bij de Slangenburgse kerk (in principe zitten we buiten in de kring en er wordt geen koffie of thee geschonken),
10.30 uur: meditatief moment,
10.45 – 12.00 uur: wandeling in het bos rond de kerk en daarna gaat iedereen naar huis.
We eten dus niet gezamenlijk en het is handig om zelf drinken voor onderweg mee te nemen.

Mocht je liever nog niet in een groep lopen, je kunt natuurlijk altijd van het labyrint voor de kerk gebruik maken. Bij de voordeur links hangen zegenbedes, je mag er een meenemen.