Close

Ouderen

Onze protestantse gemeente organiseert activiteiten speciaal voor ouderen.

 

Ouderen in de Gaanderen/Slangenburg

Het is erg belangrijk om, ook als je ouder wordt, het gevoel te hebben dat je erbij hoort. Ook als je de wekelijkse vieringen niet meer kan bezoeken. Daarom is er in onze wijkgemeente een groep vrijwilligers – ouderenbezoekers/sters die de gemeenteleden van 70 jaar en ouder bezoeken. Dit gebeurt meestal omstreeks de verjaardag en rond Kerst en Pasen, maar zonodig vaker.
Er is voor de ouderen ook een speciale Kerst- en Paasviering. Deze vieringen beginnen met de ontvangst om  15.30 uur en starten om 16.00 uur. Rond 18.00 uur is het geheel afgelopen.
Contactpersoon is Diny Oonk

Ouderenwerk in Wehl

Elke eerste woensdag van de maand is er een seniorenmiddag in Ons Huis, het gebouw dat naast de Protestantse kerk van Wehl staat. U bent daar van harte welkom!

De ontmoeting van ouderen uit Wehl en omgeving staat hierbij centraal. Sjoelen, spelletjes, bingo, het is reuze gezellig. Ieder doet daaraan mee waar hij/zij aardigheid in heeft. Ook zijn er meer thematische middagen. Rond de feestdagen staan ze vaak in het teken van Kerst of Pasen. Of we kijken naar een prachtige natuurfilm of nodigen een spreker uit. Eenmaal per jaar gaan we met z’n allen op stap. Dit gezellige uitje besluiten we met een pannenkoekenmaaltijd. Ontmoeting en gezelligheid staan tijdens deze middagen voorop. Bent u benieuwd geworden, kom eens een kijkje nemen. Kunt u niet op eigen gelegenheid komen, dan kunnen wij u ophalen.

Daarnaast worden de ouderen bezocht door één van de leden van de werkgroep senioren. Wilt u eens een bezoekje, neem dan gerust contact met ons op.