Close

Activiteiten in De Wingerd

In de maand september starten in De Wingerd diverse activiteiten, met in acht neming van de Corona-regels.
Zo zijn er in het kerkelijk centrum weer exposities te bekijken. In september hangt er de vakantiefoto-expositie met het thema ‘Vervoer’. Ook staat vanaf 1 september de ruilbibliotheek weer in de hal.
Op 2 september om 10.00 uur gaat de Wingerd Wandelgroep weer van start. Daarna loopt de groep iedere 1e en 3e woensdag van de maand. Er wordt een uur gewandeld en wie dat wil kan tegelijkertijd zwerfvuil verzamelen en opruimen. Voor en na het wandelen is er koffie. Loop je voor het eerst mee, neem dan van te voren contact op met Anneke en Peter Bob Peerenboom, 0314-346096 of via de mail anneke@peerenboom.info  peterbob@peerenboom.info
En verder kunnen er ook weer mandala’s worden getekend. Deze activiteit start op 15 september en daarna op de 1e en 3e dinsdag van de maand. Onder leiding van Hanny Muller leer je hoe je prachtige mandala’s kunt tekenen. Je kunt er veel creativiteit in kwijt en je wordt er heerlijk rustig van. Er is nog plaats in deze groep. Informatie en opgeven kan bij Hanny: hannypiet@chello.nl of (0314) 346 380. De kosten bedragen €1,50 per keer, inclusief  koffie.

Mochten er veranderingen komen in de maatregelen dan is het mogelijk dat een aantal zaken toch weer worden teruggedraaid.