Catharinakerk

19 juni: Andacht live in Catharinakerk

Op 19 juni om 16.30 uur is de laatste Andacht van het seizoen in de Catharinakerk.  Vlak bij de langste dag wordt de schepping bejubeld in psalm 19: ‘De hemel verhaalt van Gods majesteit, het uitspansel roemt het werk van Gods handen.’ Wijke Greydanus zal de teksten verzorgen.

Een aantal zangers van het Catharina Collegium zingt daarbij prachtige koorwerken van Felix Mendelssohn: ‘Hör mein Bitten’, ‘Wer nur den lieben Gott lässt walten’ en ‘Verleih uns Frieden’. Elske te Lindert heeft de leiding en begeleidt het Collegium op de vleugel.

U kunt deze Andacht live bijwonen! De kerk is open vanaf 16.15 uur. We beginnen zoals altijd om 16.30 uur. Bij de uitgang vragen we een vrijwillige bijdrage.
Als u wilt komen luisteren, meldt u zich dan aan bij Kees Post  Zijn telefoonnummer is: 0314-332722. U kunt hem bellen op vrijdag 18 juni tussen 17.00 en 19.00 uur.

De Andacht wordt ook uitgezonden en is eventueel later terug te kijken en luisteren via www.kerkdienstgemist.nl

Een moment van aandacht en rust, mooie muziek en inspirerende teksten. Hopelijk bent u er ook bij!

Het nieuwe seizoen van de Andachten gaat van start op zaterdag 18 september.