Welkom bij Vesper in de Stad

Iedere woensdagmiddag is er een vesper in de Catharinakerk. Deze begint om 17.30 uur en duurt een klein half uur.

In de afgelopen maanden hebben veel mensen wekelijks de online-vesper bekeken. We zijn blij dat we u met ingang van 1 juli weer mogen uitnodigen om live aanwezig te zijn bij de vesper. Vanzelfsprekend nemen we de corona-maatregelen in acht. In de Catharinakerk is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Hoewel we nog niet samen kunnen zingen, kunnen we ons wel laten inspireren door mooie liederen.

Het is een mooi moment van bezinning, om even op adem te komen, een half uur voor jezelf, midden in de week.

In de maanden juli en augustus blijven de vespers ook online te beluisteren, via www.kerkdienstgemist.nl

De coördinatiegroep: Anneke van der Haar, Liesbeth Meij, Anthonia Renes

De orde van de vesper van woensdag:
15 april, 22 april, 29 april,  6 mei, 13 mei , 20 mei , 27 mei , 3 juni , 10 juni , 17 juni  , 24 juni , 1 juli, 15 juli, 22 juli

12 augustus,