Close

Verhalencafé – 16 november

Verhalencafé – Peter Middelkoop vertelt verhalen van hoop

Er zijn allerlei mensen in de gemeente die iets doen (of laten) waarbij ze van betekenis willen zijn voor anderen. Ondanks allerlei tegenslag of barrières gaan ze door met hun inzet. In het Verhalencafé krijgen zij een podium om hun verhaal van hoop te vertellen.

De eerste avond is op vrijdagavond 16 november met Peter Middelkoop. Hij is geestelijk verzorger in Penitentiaire Inrichtingen en heeft in het verleden als directeur van Stichting Epafras Nederlandse gevangenen in het buitenland bezocht. Hij heeft veel mensen ontmoet in minder hoopvolle situaties. Hij zal over deze ervaringen vertellen en met de bezoekers in gesprek gaan. De avond heeft een open einde. Na het gesprek met Peter is er alle ruimte om nog iets te drinken en om met elkaar in gesprek te gaan.

Het verhalencafé vindt plaats in de serre van het Nieuwe Dijkhuis (Burg. Van Nispenstraat 19-21). De serre is open vanaf 19.45 uur, de toegang is gratis (maar een bijdrage voor de onkosten is altijd welkom). Info: inaveldhuizen@gmail.com.