Close

Verhalen van hoop in de tuin van Wehl

Zondagmiddag 30 september a.s. zijn de leden en belangstellenden van alle vierplekken van harte welkom in Wehl. Waarschijnlijk heeft u al begrepen dat de Protestantse gemeente Wehl en de Protestantse gemeente Doetinchem op 1 januari 2019 hopen samen te gaan. Een gezamenlijke stuurgroep trekt daar hard aan. Het lijkt ons mooi om elkaar beter te leren kennen. Vandaar de ontmoetingsmiddag op 30 september in Wehl. Tevens een mooie gelegenheid om een kijkje nemen in de prachtige kerk van Wehl, met daarnaast het gebouw Ons Huis en daarachter/naast de grote kerktuin.

Het programma sluit die middag aan bij de tuin van verhalen waar we het komend seizoen met alle vierplekken mee gaan werken. De rode draad daarbij zijn ‘verhalen van hoop’ uit de bijbel.

Programma:

13.00 uur – Picknick in de tuin van de kerk

U wordt van harte welkom geheten. We starten met een gezamenlijk picknick. Vraag aan u om zelf uw brood mee te  nemen. We leggen het op grote schalen en delen het met elkaar. Wij zorgen voor soep, koffie, thee, melk, karnemelk, krentenbollen en fruit.

14.00 uur – gezamenlijke start van het programma in de kerk

Een korte introductie op het middagprogramma

14.15 – 15.15 uur workshops op diverse locaties

U verdeelt zich over de verschillende workshops waaraan u deze middag kunt deelnemen. Zingen, wandelen, diaconale bezinning, met pastelkrijt een bijbelverhaal verbeelden, een bijbelverhaal actualiseren. Voor de kinderen is er een apart programma. ‘Verhalen van hoop’ vormen hierbij de leidraad.

15.15 – 15.45 uur koffie / thee in de tuin van de kerk

15.45 uur  Slotviering in de kerk

Na afloop van de viering kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten. Wij hopen velen van u op deze Ontmoetingsmiddag in Wehl te mogen begroeten!

Plek van ontmoeting: Het kerkgebouw van Wehl ligt aan de Grotestraat 23 te Wehl.

Als u niet op eigen gelegenheid naar Wehl kunt komen, richt u zich dan tot de contactpersoon van uw vierplek die voor de zondagse kerkdiensten de autodienst regelt.

Voor de anderen is het een mooie gelegenheid om de prachtige omgeving tussen  Doetinchem en Wehl per fiets te verkennen.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van de kerk.