Vacature financieel medewerker Protestantse Gemeente Doetinchem

Voor het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente Doetinchem zoeken wij een

financieel-administratief medewerker (m/v)

gemiddeld ca. 16 uur per week

Het Kerkelijk Bureau is het administratiekantoor van en voor de gehele Protestantse Gemeente Doetinchem en is gehuisvest in kerkelijk centrum de Wingerd, Bongerd 4 in Doetinchem (wijk de Huet).

Wat ga je doen?

Samen met de financieel medewerker ga je secretariële en financieel-administratieve taken verrichten, zoals:

· het bijhouden van en verwerken van mutaties in de ledenregistratie (automatiseringssysteem Scipio);

· het doorsturen van mutaties in het ledenbestand naar contactpersonen;

· het voorbereiden en verwerken van de actie Kerkbalans en andere periodieke financiële acties;

· het verzorgen van inkomende en uitgaande (digitale) post;

· het voeren van correspondentie en het verstrekken van telefonische inlichtingen aan kerkelijke instanties, gemeenteleden, etc.;

· het mede verzorgen van de financiële administratie;

· het verwerken en boeken van alle betalingen;

· het opmaken en verzenden van facturen;

· het mede verzorgen van de salarisadministratie (ca. 6 personen).

De concrete werktijden zijn in overleg in te vullen waarbij uiteraard rekening moet worden gehouden met een personele bezetting gedurende de dagen waarop het kerkelijk bureau open is (in principe op maandag, dinsdag en donderdag).

Wat vragen we?

Voor deze functie is een opleiding op MBO-4 niveau noodzakelijk, aangevuld met het praktijkdiploma boekhouden. Computervaardigheid en kennis en ervaring met Word en Excel is een absoluut vereiste. We vinden het belangrijk dat je kerkelijk meelevend bent.

Wat bieden we?

Je komt in dienst van de Protestantse Gemeente Doetinchem.

De arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland is van toepassing.

Dit betekent o.a. dat je pensioen opbouwt en dat je naast het salaris recht hebt op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek minimaal € 1755,48 en maximaal € 2406,64 bruto per maand (schaal 5).

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een periode van 1 jaar met een proeftijd van 1 maand.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerrit van Lenthe, kerkrentmeester personele zaken (na 18.00 uur bereikbaar via 0314-345855 of 06-46280413)of met Riny Schieven van het kerkelijk bureau (0314-390660).

Jouw sollicitatie kun je sturen aan:

College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Doetinchem p/a Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem of per e-mail aan g.lenthekerk@gmail.com

Sollicitaties moeten voor 15 mei 2019 binnen zijn