Top2000 dienst 27 december

Na de succesvolle editie van vorig jaar, vindt de 7de editie van de Top2000 dienst plaats op zondag 27 december 2020 om 20:00 vanuit Kerkelijk Centrum de Wingerd. Dit jaar hebben we als thema: Song of my life. Het is ons gelukt om verschillende muzikanten te strikken, die ons naast hun muzikale medewerking ook een kijkje in hun hart geven.

Het collectedoel van de dienst is het project ‘World Servants Doetinchem’. In de zomer van 2021 gaat – als corona dit toelaat – een groep (jonge) mensen uit Doetinchem en omgeving voor drie weken naar het dorpje Cotopaxi in Ecuador. Zij gaan helpen bij de bouw van een cacaoverwerkingscentrum. Het is de derde keer dat een groep uit Doetinchem op project gaat via World Servants.

In verband met coronavirus kan er helaas maar een zeer beperkt aantal mensen fysiek aanwezig zijn in De Wingerd. Hierdoor laten we ons niet tegenhouden en we zullen deze dienst ook digitaal en interactief bij u in de huiskamer brengen. Een van de platformen die we hierbij gaan gebruiken is www.kerkdienstgemist.nl. Informatie over hoe het interactieve deel eruit gaat zien volgt binnenkort via sociale media, website en Kerkgroet/zondagsbrieven.

We hopen u allen 27 december digitaal te kunnen zien!

Namens de werkgroep Top2000dienst, Karin Colenbrander en Meike Hissink