AFGELAST: Sobere maaltijd in de Veertigdagentijd

Vorig jaar zijn we ermee begonnen, met iedere vrijdag in de Veertigdagentijd een zogenaamde sobere maaltijd te organiseren met als afsluiting een liturgisch moment. Ook dit jaar kun je weer meedoen. Misschien vind je het een aardig idee om zelf een pan vegetarische soep te koken, maar het is ook prima om gewoon aan te schuiven. Wil je meehelpen, meld je dan bij ds. Helma van Loon (wmvanloonkuiper@gmail.com, 0314 – 646039). Wil je mee-eten en -vieren dan hoef je je niet op te geven van tevoren (mag natuurlijk wel). We vragen een vrijwillige gift voor het goede doel (project Kerk-in-Actie). Uiteraard ben je niet verplicht om iedere vrijdag te komen. Om 18.00 uur kun je aanschuiven en het duurt tot ongeveer 19.00 uur. Op 13 en 27 maart in de Slangenburgse kerk (IJzevoordseweg 35, Doetinchem), op 20 maart en 3 april in Wehl (Grotestraat 25).