Zanggroep Shalom

De liturgische zanggroep SHALOM werd in 1977 opgericht. De groep zingt vooral in Protestantse erediensten, maar is niet gebonden aan een bepaalde kerk. Op het repertoire staan liederen van Taizé en Huub Oosterhuis, maar ook geestelijke liederen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Rusland, Duitsland en Israël. De betrokkenheid van de leden bij de zanggroep is groot, mede doordat de dirigent Bob Blok uit Varsseveld en de koorleden samen het repertoire bepalen. In principe zingt SHALOM a capella, maar tijdens diensten wordt de zanggroep ook wel begeleid door een organist of ensemble.

De koorleden zijn van verschillende kerkelijke gezindten en voelen zich door de open en ontspannen sfeer thuis bij de zanggroep. Inmiddels zingen er vijftien mensen mee, een aantal dat zeker nog mag groeien.
Heeft bovenstaande uw aandacht getrokken, dan nodigen wij u hartelijk uit om een aantal keren mee te repeteren. U bent hartelijk welkom op de woensdagavonden van 19.45 uur – 21.45 uur in de Driekoningenkapel, Gasthuissteeg 2 te Doetinchem.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar:
Marjolein Nix, T: (0314) 62 35 46, E: marjoleinnix@planet.nl