Koor Top2000viering: Wie doet mee?

Op zondag 30 december zal er in Kerkelijk Centrum de Wingerd een Top2000viering gehouden worden. Een projectkoor onder leiding van Rinie Verwijs zal in vijf avonden (4 repetities + generale) drie nummers instuderen voor deze viering. Heb jij zin om mee te doen aan dit koor?

Wat is een Top2000viering?

Het is een soort kerkdienst waarin de muziek helemaal ingevuld wordt met nummers uit de Top2000. Het thema dit jaar van deze viering is All you need is love! In de kerk cirkelen we om de Bron van liefde en in de gekozen nummers voor de Top2000viering wordt de liefde bezongen. In de Top2000viering raken de wereld van de Top2000 en die van de kerk elkaar op verrassende wijze.

Wie is Rinie Verwijs?

Rinie is naast haar werk in de revalidatie koordirigent. In het verre verleden dirigeerde zij zanggroep Shalom en haar eigen vocal group The Blackbirds. Daarmee ontwikkelde ze haar liefde voor de lichte muziek. In de Ontmoetingskerk dirigeerde zij de musicals Paulus en Maria. Rinie houdt ervan om een koor met enthousiasme en overtuiging te laten zingen.

Welke nummers worden ingestudeerd?

Rinie zal onder andere de onderstaande nummers met het projectkoor instuderen:

Iedereen is van de wereld van The Scene

Alles is liefde van Bløf

Naast bladmuziek zul je ook geluidsbestanden krijgen zodat je thuis kunt oefenen.

Even kijken of je kunt en opgeven!

Wanneer: dinsdagavond 6, 13, 20, 27 november en op donderdagavond 27 december de generale repetitie

Hoe laat: 19.30-21.00 uur

Waar: Kerkelijk Centrum de Wingerd, Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem.

Kosten: €10,-

Koorervaring en/of noten lezen is een pré.

Opgave tot 5 november: Gert Lotterman, g.lotterman@planet.nl, 06-10 11 18 44.