Projectkoor Top2000viering: Wie doet mee?

Op zondag 29 december zal er in Kerkelijk Centrum de Wingerd een Top2000viering gehouden worden. Een projectkoor onder leiding van Rinie Verwijs zal in vijf avonden (5 repetities) drie nummers instuderen voor deze viering. Heb jij zin om mee te doen aan dit koor?

Wat is een Top2000viering
Het is een soort kerkdienst waarin de muziek helemaal ingevuld wordt met nummers uit de Top2000. Het thema dit jaar van deze viering is To brighten the dark. In de kerk cirkelen we om de Bron van licht en in de gekozen nummers voor de Top2000viering gaat het over datgene wat licht brengt als het donker is. In de Top2000viering raken de wereld van de Top2000 en die van de kerk elkaar op verrassende wijze.

Wie is Rinie Verwijs
Rinie is naast haar werk in de revalidatie koordirigent. In het verre verleden dirigeerde zij zanggroep Shalom en haar eigen vocal group The Blackbirds. Daarmee ontwikkelde ze haar liefde voor de lichte muziek. In de Ontmoetingskerk dirigeerde zij de musicals Paulus en Maria. Rinie houdt ervan om een koor met enthousiasme en overtuiging te laten zingen.

Welke nummers worden ingestudeerd?
Rinie zal onder andere de onderstaande nummers met het projectkoor instuderen: ‘True colors’  van Cyndi Lauper, ‘Send it on’ van de Disney’s Friends for Change.
Naast bladmuziek zul je ook geluidsbestanden krijgen zodat je thuis kunt oefenen.

Even kijken of je kunt en opgeven!

Wanneer: dinsdagavond 12, 19, 26 november, 3 en 10 december

Hoe laat: 19.30-21.00 uur

Waar: Kerkelijk Centrum de Wingerd, Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem.

Kosten: €15,- voor leden van de Protestantse Gemeente Doetinchem, €25,- voor niet-leden

Koorervaring en/of noten lezen is een pré.

Opgave tot 31 oktober: bij Rinie Verwijs, rverwijs@outlook.com, 06-17 92 20 55