Predikantenechtpaar doet 13 januari intrede

Het predikantenechtpaar ds. Wijke Greydanus en ds. Henk Makkinga zullen op zondag 13 januari 2019 in Doetinchem hun intrede doen. De dienst in de Catharinakerk begint om 14.00 uur. Zij zullen dan officieel door ds. Ina Veldhuizen en ds. Helma van Loon-Kuiper als predikanten verbonden worden aan de Protestantse Gemeente Doetinchem.
Ds. Greydanus en ds. Makkinga krijgen als aandachtsgebied de vierplek Catharinakerk, waarin zij elk voor 50 procent aan het werk gaan.

Een groet uit Driebergen

Onze komst naar Doetinchem komt al dichterbij. We zien ernaar uit om op 13 januari aan de Protestantse Gemeente Doetinchem verbonden te worden. De eerste voorbereidingen daarvoor zijn al getroffen. Het huis waarin we komen te wonen, dat nog in aanbouw is op de Vijverberg, heeft al een dak. Natuurlijk moet er dan nog veel gebeuren voordat het bewoonbaar is. Maar het begin is er.

U hebt straks te maken met twee predikanten in deeltijd. Elk zijn we 2½ dag per week beschikbaar. Later hoort u op welke dagen wie van ons beschikbaar is.

Om ons vanaf maandag 14 januari te bereiken geven we hierbij onze 06-nummers door: ds. Wijke Greydanus op 06-2346 0083, en ds. Henk Makkinga op 06-5098 4528. U kunt ons dan het makkelijkst bereiken ‘s morgens tussen 9.00 en 9.30 uur. En u kunt ons ook bereiken via e-mail: wijkegreydanus@kpnmail.nl en henkmakkinga@kpnmail.nl. We zien uit naar de ontmoeting met u en hopen op een gezegende tijd met elkaar.

Met een hartelijke groet,
Wijke Greydanus en Henk Makkinga