‘Mama´ Rose uit Rwanda bezoekt zondag 14 april onze gemeente

Op zondagmorgen 14 april komt Rose Mukankaka, oftewel ´mama´ Rose uit Rwanda bij ons op bezoek. Deze bijzondere vrouw is de oprichter van Mwana Ukundwa (het geliefde kind) een organisatie die zich meteen na de genocide (nu precies 25 jaar geleden!) inzette voor weeskinderen van wie de ouders waren vermoord. Nog steeds vangt Mwana Ukundwa (het geliefde kind) wezen op, maar nu zijn het kinderen van wie de ouders overleden zijn aan aids. Rose, destijds zelf aan de dood ontsnapt, is inmiddels gepensioneerd, maar nog steeds speelt ze een belangrijke rol bij de organisatie. Ze heeft in de afgelopen jaren duizenden kinderen geholpen. Meer weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/40dagentijd. ´Mama´ Rose ziet ernaar uit om over haar werk te vertellen en om u te ontmoeten. Wij nodigen u van harte uit om in de dienst van zondag 14 april naar haar verhaal te komen luisteren. Na afloop is er alle gelegenheid om haar te ontmoeten. De morgendienst waar u Rose kunt ontmoeten begint om 10.00 uur en vindt plaats in de Catharinakerk. We hopen op een inspirerende en onvergetelijke ontmoeting met Rose!