AFGELAST: Leve het leven! Maaltijd in Wehl

De maaltijd is i.v.m. de coronaperikelen afgelast!

Wat kan een mens dankbaar zijn, dankbaar met wat het leven te bieden heeft. Dankbaar met wat er groeit en bloeit, met iedere dag brood op de plank, met zinvol bezig zijn, met alles wat jou zomaar toevalt in het leven.

Vroeger kenden we in de Protestantse kerk een zogenaamde ‘Dankdag voor Gewas en Arbeid’. Er werd op een doordeweekse dag, de eerste woensdag van november, een kerkdienst gehouden waarin de dankbaarheid voor de oogst centraal stond.

In Wehl is vorig jaar het mooie idee ontstaan om onze dankbaarheid te vieren door samen te eten en om ook in woorden onze dankbaarheid te uiten.

Waar:         buiten op het plein voor de Protestantse kerk van Wehl (tenzij het erg regent, dan zitten we in Ons Huis en/of in de kerk)

Wanneer:   vrijdagavond 6 november

Tijd:            soep en brood staan klaar om 18.00 uur

Opgave:      Niet nodig. Wel als je mee wilt helpen, dan kun je je melden bij Wilma Kraaij:

06-28484607, wilma@kleinbroekhuizen.nl.