Close

KidsClub nieuwe stijl

Jongens en meiden, ouders,

Graag nodigen we je uit voor Kids ‘nieuwe stijl’. Zoals je wellicht weet hebben we jarenlang op de vrijdagavond een KidsClub gehad voor jongeren uit groep 6 t/m 8.  Met deze vorm zijn we onlangs gestopt, maar we vinden het belangrijk dat deze groep de mogelijkheid krijgt om  elkaar beter te leren kennen en vertrouwd raakt om met elkaar op te trekken.

Afgelopen november hebben we een geslaagde Sirkelslag Kids-avond gehad. We zijn van plan om begin 2019 een aantal activiteiten rondom het thema ‘David en Goliath’ te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten ga je rondom een thema aan de slag.  Dit doen we met opdrachten, verhalen, knutselen en diverse spellen.  De bijeenkomsten zijn op vrijdag 11 januari en vrijdag 18 januari van 19.00 uur t/m 20.00 uur in De Wingerd. Tijdens de interactieve viering op 3 februari sluiten we af.

We hebben al een leuk groepje jongeren die mee gaan doen, wil je ook nog mee doen, dan kun je je opgeven bij Luuk, tel. 06-46060399 of e-mail: luukaalbers@hotmail.com. Graag tot dan!

Groeten, Ina en Luuk