Kerk op Schoot

Er is een Kerk op schoot-viering op: 13 december 2020, om 11:30 uur in De Wingerd. We willen die dag met elkaar naar het kerstverhaal luisteren.

Zo’n 6 keer per jaar organiseert een clubje enthousiaste vrijwilligers samen met ds. Ina Veldhuizen een laagdrempelige kinderdienst. Deze vieringen zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar, maar oudere kinderen (broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden)  zijn ook van harte welkom.

Iedere keer staat er een Bijbelverhaal  centraal, dat op een eenvoudige, maar aantrekkelijke manier wordt aangeboden. Interactie tussen de voorganger en de kinderen speelt hierbij een grote rol. De kinderen worden op deze manier in het verhaal meegenomen en beleven het op allerlei manieren. Ze zijn volop in beweging, maken muziek en zingen, voelen en ervaren.

Heb je zin om te komen? Dan kun je je vooraf per mail aanmelden bij Lotte (lot_78@hotmail.com).

Ook zonder aanmelden ben je uiteraard van harte welkom!