Kerk op Schoot 18 november

Kom je zondag 18 november ook naar de Kerk op Schoot viering in De Wingerd?

We beginnen om 11.30 uur. Vooraf is er de mogelijkheid om koffie te drinken met de kerkgangers.

Het thema van deze viering is: Vijf  broden en twee vissen.

Kerk op Schoot is een viering voor de allerjongsten in de kerk. Dus kinderen tot een jaar of 4/5. Natuurlijk zijn grote broers en zussen ook welkom. Samen met je familie mag je gaan luisteren en kijken naar het verhaal van de vijf broden en twee vissen en we gaan samen zingen en muziek maken.

Wat mag je meenemen? Een poppetje van duplo of een ander popje. Het is handig om je naam er even op te zetten.

Samen delen gaat veel verder, daarom mag iedereen ook een gevulde schoendoos meenemen voor de schoenendoosactie van Edukans!

Heb je zin om te komen? Dan kun je je vooraf per mail aanmelden bij Henrieke, zodat je de uitnodiging met de liedjes alvast ontvangt: henriekelensink@hotmail.com.
Ook zonder aanmelden ben je uiteraard van harte welkom!

Zondag 18 november 11:30 uur in De Wingerd