Kerk op Schoot viering: Kerst!

Op zondag 12 december is er weer een Kerk-op-schoot viering in de Wingerd. Kom je ook? We starten om 11.30 uur. We willen die dag met elkaar naar het kerstverhaal luisteren.

Wat is ‘Kerk op schoot’?

Kerk op schoot is een viering voor de allerjongsten in de kerk. Dus kinderen tot een jaar of 5. Natuurlijk zijn grote broers en zussen ook welkom. Het is een interactieve viering van ongeveer een half uur die de verschillende zintuigen van de kinderen aanspreekt; kijken, luisteren, voelen. Nodig ook gerust anderen uit, je hoeft geen lid te zijn van de kerk om te komen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Lotte (lfvanderweg@gmail.com) met daarin de naam/namen van de kinderen. Houd de website of Kerkgroet in de gaten voor eventuele laatste ontwikkelingen rondom corona.

Groeten, Ds. Ina, Nadine en Lotte