Jubileum Top2000-dienst

Langzaam nadert het einde van 2018 en dit betekent dat het bijna tijd is voor de meest muzikale kerkdienst van het jaar: De Top2000-dienst! Dit jaar wordt de dienst op zondag 30 december gehouden. De dienst begint om 20:00 uur.

Het is alweer het vijfde jaar op rij dat er een Top2000-kerkdienst wordt georganiseerd in Doetinchem. Ook dit jaar vindt deze dienst plaats in Kerkelijk Centrum de Wingerd in Doetinchem.

Bekende muziek, mooie teksten en een inspirerende boodschap, daar draait het om in de Top2000-dienst. Het thema van deze bijzondere kerkdienst is dit jaar ‘All you need is love’; want niemand kan zonder liefde.

De jonge, talentvolle club muzikanten onder de naam Blueband zorgt tijdens de dienst voor fantastische livemuziek. Na het enorme succes van vorig jaar is er een speciaal projectkoor in het leven geroepen onder begeleiding van Rinie Verwijs. Ook zij zullen ons verblijden met prachtige zangkunsten.