Close

Exposities in de Wingerd

Tot 26 augustus hangen in de hal, in de gang en in zaal 2 van de Wingerd werken van het kunstenaarscollectief Ria Kooistra.
Deelnemers aan deze expositie zijn: Bennie Boomkamp, Ben Hallers, Ria Hoevenaars, Maria Jansen en Ria Kooistra. Zij schilderde ook de bijgaande afbeelding.

Van 26 augustus tot 7 oktober is er de expositie van vakantiefoto’s met het thema: wolkenluchten.
Het is ieder jaar weer een uitdaging om een pakkend thema te vinden voor de vakantiefoto expositie. De organisatoren willen graag dat iedereen eraan kan meedoen. Ook als je gewoon thuis blijft.
Dit keer hebben ze gekozen voor wolkenluchten, zonsopgangen of – ondergangen, dreigende onweerswolken, monsters (of juist prachtige engelen) die je in de wolken kunt zien, wolkenstraten, schapenwolkjes en ga maar door.
Dus kijk naar de lucht en maak een foto! De foto’s hoeven geen professionele hoogstandjes te zijn. Het gaat om het delen van iets moois wat je tegenkwam deze zomer.
Foto’s kunnen t/m zondag 20 augustus worden ingeleverd bij Sebina Pijl, Venkelveld 31, sebina.pijl@gmail.com of naar Anneke Peerenboom, Nonnenmate 24, anneke@peerenboom.info