Wat doet het kerkelijk bureau?

U kunt bij het kerkelijk bureau terecht voor:
– de ledenadministratie. Wilt u s.v.p. adreswijzigingen, geboorte, huwelijk en overlijden aan ons doorgeven? Dit kan telefonisch of via het formulier achter de links. Dergelijke wijzigingen worden niet altijd door de burgerlijke stand van Doetinchem doorgegeven!
– Inschrijven bij de Protestantse Gemeente Doetinchem (PGD). Dat kan telefonisch of via dit formulier.
– Uitschrijven bij de PGD. Dat kan telefonisch of via dit formulier.
– Informatie over onze gemeente.
– Informatie over bezorging van het kerkblad en advertenties en het ophalen van het kerkblad.
– Informatie over Actie Kerkbalans en uw geldelijke bijdrage aan de kerk.
– Zie ook de informatie bij veelgestelde vragen.
– Voor de tarieven voor rouw- en trouwdiensten, klik hier.

Het kerkelijk bureau bevindt zich in het kerkelijk centrum De Wingerd en is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 – 12.00 uur. Als u contact wilt met iemand van het kerkelijk bureau, kunt u langskomen, bellen, mailen of het contactformulier versturen.

Ons adres:
De Bongerd 4
7006 NJ Doetinchem
0314 – 390 660

Algemene zaken
E: kerkelijkbureau@pgdoetinchem.nl

Ledenregistratie
E: leden@pgdoetinchem.nl

Algemene bankrekening: NL33 RABO 0314 3391 16
Voor vrijwillige bijdragen en giften:
NL79 FVLB 0699 5411 58 tnv Prot. Gem. Doetinchem