Close

Doe mee met de PaasChallenge 2021

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit midden in het verhaal van Pasen en beleeft het op een fysieke en uitdagende manier.

Wat is de PaasChallenge 2021
De PaasChallenge is een interactieve wandeltocht waarbij op verschillende locaties opdrachten hangen. Dit zijn QR-codes die je kunt scannen met je telefoon. Afhankelijk van de actuele coronamaatregelen kun je alleen, in groepjes van twee personen of als gezin (mits uit één huishouden) meedoen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Iedereen mag meedoen, ongeacht of je lid bent van de Protestantse Gemeente Doetinchem of niet. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Waar en wanneer kun je meedoen
De tocht kan gelopen worden in de periode van 21 maart t/m 5 april 2021. Het vindt plaats in de wijk rondom Kerkelijk Centrum de Wingerd. Startpunt en eindpunt van de route is De Wingerd, De Bongerd 4, Doetinchem. Je bepaalt dus zelf wanneer je in deze periode mee wilt doen en loopt de tocht zelfstandig met mensen uit je eigen huishouden of met een tweetal uit verschillende huishoudens. Jij bent als deelnemer een ‘tegenstander’ van Jezus. Je weet echter niet welke rol je hebt. Aan het einde van de tocht kun je dat misschien wel raden.

Jij doet toch ook mee
Deelnemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar luukaalbers@hotmail.com
Daarna ontvang je van Luuk via e-mail de instructies en materialen, die je zelf kunt printen en meenemen.We wensen je veel plezier met het spelen van de PaasChallenge 2021!