Bijbelquiz 14 november

Al een paar jaar houden wij in onze gemeente jaarlijks een bijbelquiz. De opzet staat garant voor een enerverende en tegelijk ontspannende avond. Dat zal zeker dit jaar het geval zijn, nu we ook andere plaatselijke kerken hebben uitgenodigd. Rivaliteit en reuring verzekerd! Als plaatselijke kerken hebben wij weinig contact. Het lijkt ons goed om elkaar bij een gelegenheid als deze een keer te ontmoeten.

Op een ludieke manier komen allerlei meerkeuzevragen voorbij over weetjes uit en rondom de Bijbel. Hoe heet de vrouw bij wie de verspieders van het land Kanaän overnachtten? Naar welke bloemen verwijst Jezus, als hij ons oproept ons geen zorgen te maken over onze kleding? Welke profeet heeft volgens Petrus over de komst van de heilige Geest gesproken? De quiz wordt ons geleverd door het Nederlands Bijbelgenootschap.

De opzet is dat je als werkgroep, pastoraal team, buurt, koor, vierplek, kosters, kerkrentmeesters, vrienden, diakenen of hoe dan ook een team vormt van drie tot zeven personen. Het is ook mogelijk dat je je individueel opgeeft. Dan kun je je op die avond bij een team aansluiten. Ook bezoekers zijn welkom. Zij kunnen anoniem hun bijbelkennis toetsen, alleen toe­schouwer zijn of fungeren als supporter van een team.

Waar:               Kerkelijk Centrum de Wingerd, De Bongerd 4

Wanneer:         donderdag 14 november

Tijd:                   koffie en thee 19.30 uur; aanvang 20.00 uur

Leiding:            Hans van Loon en Bert van der Haar