Bijbelgespreksgroep voor jongeren

Met twintigers en dertigers die de diepte in willen gaan, denken we na over de bijbelgedeelten uit de Tuin vol Verhalen. We doen stevige bijbelstudie en als we een fundament hebben gelegd, vragen we ons af wat die verhalen van toen voor ons vandaag kunnen betekenen. Het zal gaan over schepping en duurzaamheid (Psalm 104), over liefde en erotiek (Hooglied 8), over vertrouwen als alles tegenzit (Habakuk 3), over racisme via Ruth en rammelende kunstgebitten (Prediker 12) en genieten als je jong bent, je leven vasthouden of loslaten (Marcus 8) en de gemeente als oefenplek om elkaar lief te hebben (Efeze 3). Kortom Leve het leven!?

De groep is vooral bedoeld voor twintigers en dertigers die de diepte in willen en hun tanden in dit boek willen zetten. Kerkelijk of niet-kerkelijk, gelovig of niet-gelovig maakt niet uit. Als je de uitdaging maar wilt aangaan en nieuwsgierig bent.

Waar:                 Kerkelijk Centrum de Wingerd, Bongerd 4

Wanneer:          Woensdagavond 16 september, 14 oktober, 11 november, 2 december, 13 januari,

10 februari, 10 maart, 14 april, 19 mei

Tijd:                     19.00-20.30 uur