Boekpresentatie

Op zaterdag 5 mei, 14.00-16.00 uur, wordt het kleurrijke boek Cirkelen rond het centrum. Bijbelverhalen en het labyrint van Helma van Loon en Wilma Koolstra officieel gepresenteerd in de Slangenburgse kerk. Iedereen is van harte welkom.

Het labyrint kun je zien als metafoor voor een spirituele zoektocht. Je kunt al levend op zoek zijn naar waar het allemaal om draait, naar de bron waaruit je kunt putten – verbeeld door het centrum van het labyrint. Veel bijbelverhalen kun je lezen als cirkelen rond het centrum. Helma schreef er verhalen over, zijzelf en Wilma Koolstra (beeldend kunstenaar) maakten daar illustraties bij.

Het boek is te koop voor € 14,50; het is te bestellen bij Helma: wmvanloonkuiper@hetnet.nl.