Close

29 juni: Escaperoom De Wingerd “Beleef de schepping”

De jongerengroep van De Wingerd organiseert op zaterdagmiddag en -avond 29 juni een originele, uitdagende escaperoom. In deze ruimte draait alles om de schepping. Iedereen binnen de leeftijdsgroep van 10 t/m 99 jaar is van harte welkom!

Sommige bezoekers hebben al ervaring opgedaan tijdens de ‘try out’. Gert zegt: “Het was hartstikke leuk om dit te doen. Eerst was er veel verwarring in de groep, maar dat maakte het des te gaaf om uiteindelijk toch samen tot resultaat te komen.” Het puzzelen en het uitzoeken van alles sprak hem ook erg aan. Sandra was het met hem eens. Ook voegde ze er nog aan toe: “Eerst was er veel verwarring, maar daarom was het erg leuk om samen te werken en het samen op te lossen.”
Alle deelnemers vonden het teamgevoel dat ze ervan kregen erg leuk. Ze zijn het allemaal met elkaar eens: ze zouden deze escaperoom zeker aanraden!

De escaperoom zal plaatsvinden in De Wingerd, de Bongerd 4, in Doetinchem.
Er zullen groepjes van drie t/m vijf personen per keer de escaperoom ingaan. Zij hebben een half uur de tijd om uit deze escaperoom te komen.  Per persoon vragen we een bijdrage. De opbrengst van de escaperoom zal gaan naar het goede doel.
Als u interesse hebt en u zich wilt aanmelden, kunt u een mail sturen naar het volgende emailadres: escaperoomdewingerd@gmail.com .  Geeft u daarbij ook aan rond welk tijdstip u zou kunnen.