Catharinakerk

8 augustus: Andacht live in Catharinakerk

Zaterdag 8 augustus om 16.30 uur kunt u live genieten van een Andacht in de Catharinakerk.  In deze Andacht met als thema ‘op adem komen’ speelt Ben Simmes op de vleugel en Pauline Lotichius op de fluit. Onder andere zijn te horen werken van Claude Debussy, Franz Schubert en een deel uit de fluitsonate Undine van Carl Reinecke. Wijke Greydanus spreekt de teksten.

In verband met de vereiste anderhalve meter afstand onderling kunnen er maximaal 65 mensen in de kerk. Het is niet nodig een plaats te reserveren, maar vol is vol. De kerk gaat open vanaf 16.15 uur. De bijdrage is een vrije gift. De Andacht is ook thuis te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

De Andacht is een moment van aandacht en rust, met mooie muziek en inspirerende teksten.
De volgende Andacht is  op 22 augustus: Elske te Lindert (orgel)