Catharinakerk

17 oktober: Andacht in Catharinakerk

Op zaterdag 17 oktober om 16.30 uur is er weer een Andacht in de Catharinakerk. Deze Andacht heeft als thema ‘Van liefde en herinnering’. De muziek wordt verzorgd  door Maurits en Lisa Bunt, op orgel en piano en met zang.

Ze brengen muziek van twee Franse componisten uit twee verschillende periodes: Francois Couperin (17e-18e eeuw) en Francis Poulenc (20e eeuw). Daarnaast klinkt er orgelmuziek van Bruhns en Bach. Henk Makkinga spreekt de teksten.

In verband met de verscherpte maatregelen mogen er maximaal 30 mensen in de kerk. Bij binnenkomst en vertrek wordt een mondkapje gedragen. Een plaats reserveren kan per telefoon op vrijdag 16 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur via 0314-332722. De kerk gaat open vanaf 16.15 uur. De bijdrage is een vrije gift.

De Andacht is ook thuis te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

De Andacht is een moment van aandacht en rust, met mooie muziek en inspirerende teksten.