25-25 Bijbelgespreksgroep voor jongeren

Hoe is het verhaal van Jezus eigenlijk verder gegaan? Hoe is die beweging van hem verspreid geraakt over de wereld? Wat vonden die eerste volgelingen van Jezus belangrijk? Wat dreef hen en waar liepen ze tegen aan? Is de beweging van Jezus verder gegaan dankzij zijn leerlingen of misschien wel ondanks zijn leerlingen?

In de bijbelgespreksgroep gaan we de diepte in. We gaan het boek Handelingen van de apostelen lezen. We doen stevige bijbelstudie en als we een fundament hebben gelegd, vragen we ons af wat die verhalen van toen voor ons vandaag kunnen betekenen.

De groep is vooral bedoeld voor twintigers en dertigers die de diepte in willen en hun tanden in dit boek willen zetten. Kerkelijk of niet-kerkelijk, gelovig of niet-gelovig maakt niet uit. Als je de uitdaging maar wilt aangaan en nieuwsgierig bent.

Waar:  Kerkelijk Centrum de Wingerd, Bongerd 4

Wanneer: Woensdagavond 18 september, 16 oktober, 13 november, 4 december 2019,

15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei 2020

Tijd: 19.00-20.30 uur

Leiding: ds. Ina Veldhuizen

Opgave: mail of appje naar inaveldhuizen@gmail.com, 06-20375457. Graag voor 17 september.