Close

19 oktober: Andacht in Catharinakerk

Op 19 oktober wordt de Andacht – aanvang 16.30 uur – in de Catharinakerk verzorgd door Vrouwenkoor Musica uit Dinxperlo o.l.v. Elske te Lindert. Deze Andacht valt midden in de periode dat er een expositie van Catharina Spiritueel gaande is in de Catharinakerk. De zeven ‘Ik ben’ woorden van Jezus worden door zeven kunstenaars verbeeld.

Het vrouwenkoor sluit bij deze expositie aan, onder andere met het mooie lied ‘I am all’ van Crys Armbrust. De tekst luidt:

Ik ben het licht dat over het Al schijnt.
Ik ben het Al.
Uit mij kwam het Al voort,
en naar mij strekte het Al zich uit.
Klief een stuk hout en daar ben ik,
til een steen op en daar zul je mij vinden.
(Evangelie van Thomas)

Het belooft een mooie Andacht te worden. De Andacht begint als altijd om 16.30 uur en een vrije gift bij de uitgang wordt zeer op prijs gesteld. Welkom!