Kerk-op-schoot 10 juni in de Slangenburg

Op zondag 10 juni is de laatste Kerk-op-schoot-viering van dit seizoen. En dat belooft een feestje te worden!! We gaan ervoor naar de Slangenburgkerk waar we (bij goed weer) vooraf samen zullen picknicken. Kom je op de fiets, fiets dan gezellig met ons mee! Kom je liever met de auto, dan kun je altijd aansluiten bij de kerk!

9.15 uur vertrek vanaf De Wingerd per fiets. We fietsen langs het station, daar kun je eventueel ook aanhaken.

10.00 uur aankomst bij De Slangenburgkerk, we picknicken bij goed weer in de buurt van de kerk. Neem je hiervoor zelf je brunch en een kleedje mee?

11.30 uur start van de dienst in de Slangenburgkerk (IJzevoordseweg 35, Doetinchem).

12.00 uur afsluiting en weer op weg naar huis.

Wanneer je je vooraf aanmeldt bij Henrieke (henriekelensink@hotmail.com), krijg je de definitieve uitnodiging per mail en kunnen we je op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Groet, Kerk-op-schoot-commissie, Kirsten, Henrieke, Ina en Josien