Expositie ‘Van geen kwaad bewust…?’

Vanaf eind januari tot zondag 18 februari is in de Catharinakerk een expositie te zien over de zeven hoofdzonden onder de titel Van geen kwaad bewust…? Zeven kunstenaars van het WEB verbeelden elk een van de zeven hoofdzonden.

Verbeeld worden: 1) Superbia (hoogmoed – hovaardigheid – ijdelheid): Ruud Kaper, 2) Avaritia (hebzucht – gierigheid): Mieke Kaayk, 3) Luxuria (onkuisheid – lust – wellust): Dries Olthof, 4) Invidia (nijd – jaloezie – afgunst): Mary Quarles van Ufford, 5) Gula (onmatigheid – gulzigheid – vraatzucht): Fieke Jolink, 6) Ira (woede – toorn – wraak – gramschap): Pim van Arkel en 7) Acedia (gemakzucht – traagheid – luiheid): Jan Opdam
De officiële opening is op zondagmiddag 28 januari om 16.00 uur in de Catharinakerk. Een projectkoor o.l.v. Else te Lindert zorgt voor muzikale omlijsting. Hierbij is iedereen van harte welkom.

De kerk is van 30 januari tot en met 17 februari elke middag geopend van 13.00 tot 16.00 uur, behalve op zondag en maandag.